Headerbild

Kanotsällskapet Ägir

för kajakpaddlare i Uppsalaregionen

Paddelkaos

2010-06-08 i Allmänt

Det är ett rejält paddelkaos i kanotladan!

Det finns paddlar till höger och vänster nere i kanotladan - utanför och i ställ. Jag föreslår att vi märker våra paddlar på något sätt så vi kan flytta undan oanvända och "före-detta paddlar" så de inte står i vägen när man ska lägga in sin kanot! Det händer titt som tätt att skogar av paddlar rasar ihop - inte bra för vare sig paddlar eller kanoter.

 

Jag återkommer här på de interna sidorna med mer information under sommaren, men om ni redan nu vet med er att ni har oanvända paddlar i ladan - ta hem dem eller ställ dem i hörnet längst in. Ni som vet med er att ni inte paddlar så ofta kan lägga paddeln i kanoten (se till att den ligger i kanoten och inte sticker upp).

 

Passa även på att städa undan gamla sittunderlag, träningskläder(!), kapell, fodral, vagnar och sådant som inte har där att göra. Vi har redan haft incidenter där kajaker förstörts genom att de puttats ner från ställningarna och brytits sönder och genom att ha det rent och snyggt nere i "ladan" minskar vi risken för att det ska hända igen!