Headerbild

Kanotsällskapet Ägir

för kajakpaddlare i Uppsalaregionen

KM/DM är här! (uppdaterad)

2010-08-03 i Allmänt

Dags att polera kajaken, gå till kiropraktorn och kanske fundera på att lämna TV-soffan för ett träningspass? Det är dags att planera in årets, kanske århundradets, drabbning - kombinerat KM och DM hos Ägir!

Augusti 14 är datumet att minnas oavsett vad som händer med räntan och börsen. Då drabbar Ägirs samtliga kanotister samman i ett härligt slag på Ekolns vatten som får fotbolls-VM att framstå som en ren uppvärmning. Det är dags att kora klubb- och distriktsmästare i sprintkajak.

 

Precis som förra året kommer tävlingarna ske under en och samma dag där vi lägger 200- och 500-meters loppen på förmiddagen och långloppen (2.5-10km) på eftermiddagen. Däremellan har vi gemensam lunch och trevligt umgänge..

 

Samling sker på Ägir kl 09.00.

 

Vi hoppas på en lyckad tillställning, och att vi blir ÄNNU fler än förra året! Så varför inte komma och försöka göra anspråk på en medalj?

 

För er som inte vill paddla finns all anledning att ta sig till klubben; det behövs funktionärer som är tidtagare, starters, kaffekokare, påhejare och fotografer! Tillsammans kan vi göra tävlingen både bra och kul!