Headerbild

Kanotsällskapet Ägir

för kajakpaddlare i Uppsalaregionen

Lediga kajakplatser

2012-04-03 i Allmänt

Vill du låta din kajak få vila skönt nere vid Ekolns strand är det nu läge att fixa det!

KS Ägir har i samarbete med FNK/Uppsala kommun äntligen fått fler platser till sitt förfogande nere vid Villa Fristaden, vackert belägen vid Ekoln och ändå nära publika transportvägar.

 

Vi har nu öppnat upp vår nya kajaklada för både nya och gamla medlemmar och vi kommer att ha möjlighet att ta emot nästan lika många nya som vi redan hade - klubben har alltså potentiel att bli dubbelt så stor! Länge har vi längtat och i många år har vi fått tacka nej till nya kajaker och vi vet att det finns ett stort intresse för kajakpaddling.

 

För att få tillgång till en ny kajakplats kontaktar man styrelsen, lämpligast via e-post på kontakt@ksagir.se eller så kan man ringa klubbtelefonen på 0733-349678. Då får man komma fram till vilken tid som passar för inlägg av kajaken (helst sammanfallande med vårens städ- och nyckelutlämningsdagar).

 

Givetvis kostar det lite att få vara med i klubben och ha en kajakplats, men man får tänka att man får mer än bara medlemsskap och plats - man får träffa andra paddeltokiga, man har möjlighet att få vara med på klubbmästerskap, orienteringar och annat kul.

 

Vi har flera typer av medlemsskap:

 

Kategori Medlemsavgift Verksamhetsavgift Kanotplats 1 Kanotplats 2+
Aktiv 250 (350 familj) 300 / medlem 1000 (600) 600
Motion 250 (350 familj) 1000 / medlem 1000 (600) 600
Passiv 250 (350 familj) - 1500 (1100) 1100

(pris inom parentes är efter avdrag för medverkan i 2 städdagar per år)

 

En Aktiv medlem är en medlem som tävlar i barn-, ungdoms-, junior- eller seniorklasser på sanktionerade tävlingar. Vi som passerar som "veteraner" räknas alltså tyvärr inte in i denna kategori även om vi understundom gör vårt bästa på t ex SM.

 

Det som skiljer en Motionsmedlem från en Passiv medlem är att motionsmedlemmen med sin verksamhetsavgift kvalificerar sig för att använda klubbens kajaker samt vårt gym för egen träning utanför de gemensamma klubbträningarna. Man får dock EJ låna kajaker för långlån, paddling på annan ort eller låna vidare till tredje part.

 

Gemensamt för alla är att så fort man betalt sin medlemsavgift är man fullvärdig medlem i KS Ägir och har därmed rösträtt på möten, får delta i sociala evenemang (annandagsfika, fester, orientering, KM/DM), får tidsskriften "Ägiraren" (som PDF eller i brevlådan) samt kan röstas in i styrelsen.

 

Har ni ytterligare frågor, eller helt enkelt vill bli medlemmar, tveka inte att kontakta oss! Vi hoppas att vi kommer bli många fler glada kanotister!