Headerbild

Kanotsällskapet Ägir

för kajakpaddlare i Uppsalaregionen

Nyheter från styrelsen i november

2012-11-13 i Allmänt

Städdag 25/11 kl 10. Idrott och framtid - Idrottskonvent på Fyrishov 17/11. Stockholms kanotförbund - Inspirationsdag med Sofia Paldanius 24/11.

Styrelsen officiella kommunikationskanal till er medlemmar är ju via Ägiraren, men en utgivningstakt på 3-4 nummer per år förslår inte riktigt i dagens digitala tidevarv. Därför tänker vi efter varje styrelsemöte lägga ut en blänkare med information om vad som är på gång i klubben, distriktet eller förbundet. Det här är informationen för november:

 

  • Tack för den stora uppslutningen vid bryggupptagningen i söndags!
  • Söndagen den 25 november kl 10:00 är det städdag - den här gången fokuserar vi på insidan och städar och putsar klubbhuset så att det funkar för inomhusträning och allmänt mys under vintern. Klubben bjuder på fika! Du kommer väl ihåg att du som hyr kanotplats får återbäring på hyran om du är med på 1-2 städdagar per år?
  • Upplands idrottsförbund bjuder in till ett framtidskonvent på Fyrishov den 17 november. Mer information finns hos Upplands idrottsförbund
  • Stockholms kanotförbund bjuder in till Inspirations- och framtidsdag med bl.a. inspirationsföreläsning av Sofia Paldanius och diskussion om kanotsporten i storstockholmsområdet, dit Ägir hör. Detta går av stapeln i Solna den 24 november. Kostnad 50 kr för vuxen, ungdom upp till 25 år gratis. Mer information och anmälan: Gunnar Larsby