Headerbild

Kanotsällskapet Ägir

för kajakpaddlare i Uppsalaregionen

Kanotskolan

Vill du lära dig något nytt? Under sommarlovet får du chansen att paddla kajak tillsammans med oss på KS Ägir vid Ekolns strand i Graneberg. Vi utlovar skojfriska och välmeriterade ledare, soliga utflykter och en oslagbar möjlighet att testa på en sport du kommer få svårt att släppa. 

Om lägret

Under lägret kommer du att få chans att under roliga former prova på många typer av kajaker, lära dig allmänt sjövett och leka och lära dig roliga lekar. 

Kanotskolan vänder sig till dig som går i grundskolan och kan simma 200 meter. 

Det finns två läger att välja mellan. Dagarna går mellan 9 och 15 varje dag, och vi serverar lunch och mellanmål varje dag. 

  • Läger 1: v.24 mån-fre (13-17 juni) - 

Läger 1 kostar 1300 kr – anmälan stänger 3:e juni

  • Läger 2: v.25 mån-tors (20-23 juni) - 

Läger 2 kostar 1100 kr – anmälan stänger 10:e juni

För frågor kan ni kontakta oss på kanotskolan@ksagir.se. En anmälan görs genom att följa länken nedan:

https://forms.gle/XCDoRkvmXoeRCLjQ7

COVID-19

Även om restriktionerna har lyfts finns fortfarande Covid-19 kvar. Vi håller oss till folkhälsomyndigheterna rekomendationer, i korta drag stanna hemma om man är sjuk och skydda sig själv och andra. Som läget ser ut just nu kommer en "normal" kanotskola med lite extra försiktigheter som handsprit och undvika allt för nära kontakt. Dock finns det fortfarande risk att det vänder och då kommer vi gå ut med mer information till föräldrarna.